RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Taylor Swift zet streep door complete tournee wegens corona

Written by on March 1, 2021

Taylor Swift zet streep door complete tournee wegens corona

Taylor Swift heeft definitief een streep gezet door alle shows van haar geplande Lover Fest-tournee. Vanwege de aanhoudende coronacrisis wordt er niet meer naar nieuwe data gezocht, kondigde de zangeres aan.

“Het spijt me vreselijk, maar ik kan de shows niet opnieuw inplannen. Ik ben er erg verdrietig over”, schrijft de 31-jarige zangeres. Volgens haar hebben veel fans hun kaartje behouden nadat de concerten werden afgeblazen. “En ik hoopte echt dat we nieuwe data konden vinden.”

Door het coronavirus is het onmogelijk te voorspellen hoe het muzieklandschap er straks uitziet, vervolgt Swift. “Ik ben erg teleurgesteld doordat ik jullie niet kan zien. Ik mis jullie vreselijk en ik kan niet wachten tot het eindelijk weer veilig is om op te treden.”

De Lover Fest-tour bevatte in totaal zeventien shows in de zomer van 2020, in onder meer de Verenigde Staten en Europa. Swift, die sinds 2015 al niet meer in Nederland is geweest, zou ons land overslaan.

Swift kondigde de tour aan nadat ze haar album Lover in 2019 uitbracht. Vorig jaar bracht ze zonder aankondiging nog twee albums uit: in juli verscheen Folklore en Evermore volgde in december.