RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


SHAKIRA HELEMAAL TERUG MET POP-UP SHOW OP TIMES SQUARE VOOR 40.000 FANS

Written by on March 27, 2024

Shakira

De ster gaf een verrassende ‘pop-up’-show in New York ter gelegenheid van haar eerste album in zeven jaar,

Shakira’s eerste album in zeven jaar, Las Mujeres Ya No Lloran, (wat zoveel betekent als: vrouwen huilen niet langer) kwam vorige week uit en de artiest vierde haar comeback met een groot verrassingsconcert op Times Square.

De ‘pop-up’-show, die live werd uitgezonden op YouTube, werd op haar sociale media aangekondigd, slechts enkele uren voordat ze om 19.15 uur zou optreden. Er kwamen maar liefst 40.000 mensen naar Times Square in New York City.

Op een gigantisch digitaal reclamebord stond een klok die de tijd aftelde, en nadat het publiek tot nul had geteld, betrad Shakira het TSX-podium vanaf een torenhoog voetstuk. De zangeres, verschijnend in een zwart shirt en een broek versierd met zilveren versieringen, opende met haar iconische nummer één-hit ‘Hips Don’t Lie’.

Het zestien nummers tellende nieuwe album is een terugkeer naar de roots van de Colombiaanse zangeres: de teksten zijn allemaal in het Spaans en ze heeft de iconische keelstem die in haar vroege werk overheerste, teruggebracht. Het meest opvallend is dat Las Mujeres Shakira’s hele reis door verdriet beschrijft na het verlies van de man van wie ze dacht dat hij de liefde van haar leven was, de vader van haar kinderen Gerard Piqué.