RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Missy Elliott neemt Ciara en Busta Rhymes mee op haar allereerste headliner-tournee

Written by on April 9, 2024

“Als ik het ooit zou gaan doen, moest ik het groots doen, en moest ik het met mijn (muzikale)familie doen!” zegt Elliott over Out of This World: The Missy Elliott Experience.

Zeventwintig jaar na de komst van Missy Elliotts debuutalbum Supa Dupa Fly, plant de raplegende haar allereerste headliner-tournee: Out of This World: The Missy Elliott Experience. De 24-daagse arena-tour zal ondersteund worden door Ciara, Busta Rhymes en Timbaland – drie artiesten die meer zijn dan alleen collega’s van de muzikante.

“Fans vragen me al een hele tijd wanneer ik ga touren, maar ik wilde wachten totdat ik voelde dat de tijd rijp was, omdat ik wist dat als ik het ooit zou gaan doen, ik het groots moest doen, en dat ik het met mijn (muzikale) familie moest doen,” zei Elliott. “Dus maak je klaar om samen met mij, Busta Rhymes, Ciara en Timbaland een BUITENGEWOON FEESTJE TE VIEREN! We kunnen niet wachten om deze ervaring met de fans te delen!”

De Out of This World-tour begint zijn tocht door Noord-Amerika op 4 juli met een openingsshow in de Rogers Arena in Vancouver. Elliott zal headliner zijn op shows in Seattle, Oakland, Los Angeles, Houston, Brooklyn, Atlanta, Newark, Toronto en meer steden. Een speciale thuisstadshow in het Hampton Coliseum in Virginia staat gepland voor vrijdag 2 augustus en de tour zal later die maand worden afgerond.

De algemene verkoop voor de tour begint op vrijdag 12 april om 10.00 uur lokale tijd. De voorverkoop loopt de hele week, vanaf vandaag, dinsdag 9 april.

“Dit is een bizarre tijd in mijn leven, omdat ik zoveel mijlpaal ‘primeurs’ beleef”, vervolgde Elliott. “Ik ben de EERSTE vrouwelijke hiphopartiest die wordt opgenomen in de Rock & Roll Hall of Fame, en ik ga nu op mijn EERSTE headline-tour.” Het is twintig jaar geleden dat Elliott een echte tour voltooide, nadat zij samen met Beyoncé en Alicia Keys de Verizon Ladies First-tournee verzorgde.