RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Lizzo zegt dat ze het beu is om door iedereen door de modder gesleurd te worden: ‘I quit’

Written by on April 1, 2024

De ‘About Damn Time’-zanger werd beschuldigd van seksuele intimidatie en het creëren van een onveilige werkplek in een rechtszaak die vorig jaar werd aangespannen door voormalige back-updansers.

Lizzo, die wordt geconfronteerd met beschuldigingen van seksuele intimidatie en een onveilige werkomgeving, gebruikte sociale media om te reageren op alle berichten waarmee ze sindsdien te maken heeft gekregen van branchegenoten en online. In haar post verklaarde de Special-zangeres, bekend om haar opbeurende, zelfliefde-anthems: “I QUIT.”

“Ik word er moe van om door iedereen in mijn leven en op internet door de modder te worden gesleurd. Het enige wat ik wil is muziek maken en mensen blij maken en de wereld helpen een beetje beter te worden dan hoe ik haar aantrof”, schreef Lizzo in een Instagram-post die vrijdagavond 29 maart werd gedeeld. “Maar ik begin het gevoel te krijgen dat de wereld mij er niet in wil hebben,” vervolgde ze, en voegde eraan toe: “Ik heb voortdurend te maken met leugens die over mij worden verteld vanwege mijn invloed en opvattingen… omdat ik elke keer het mikpunt van de grap ben vanwege hoe ik eruit zie… mijn persoonlijkheid wordt kapotgemaakt door mensen die mij niet kennen en mijn naam niet respecteren.

De Grammy-winnares eindigde haar bericht met: “Ik heb me niet aangemeld voor deze shit – I STOP”