RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Harry Styles diepbedroefd na schietpartij Kopenhagen

Written by on July 4, 2022

Harry Styles was diepbedroefd toen zijn concert in Kopenhagen, Denemarken zondag werd afgelast na een schietpartij in een nabijgelegen winkelcentrum.

Een schutter opende zondag laat in de middag het vuur in het Field’s winkelcentrum in Kopenhagen, waarbij drie mensen om het leven kwamen en verschillende anderen ernstig gewond raakten.

De As It Was-zanger zou zondagavond optreden in de nabijgelegen Royal Arena, maar de organisatoren besloten het af te blazen na de tragedie.

Harry reageerde op het nieuws op Twitter en schreef: “Ik ben er kapot van, samen met de mensen van Kopenhagen. Ik ben dol op deze stad. De mensen zijn zo warm en vol liefde. Ik ben er kapot van voor de slachtoffers, hun families en iedereen Het spijt me dat we niet samen konden zijn. Zorg alsjeblieft voor elkaar. H.”

Volgens The Associated Press schreef hij ook op Snapchat: “Mijn team en ik bidden voor iedereen die betrokken is bij de schietpartij in het winkelcentrum in Kopenhagen. Ik ben geschokt. Love H.”

Het is niet bekend of het concert op een later tijdstip wordt verplaatst.

De 28-jarige zal dinsdag de Love On Tour-trektocht in Parijs voortzetten. De wereldwijde tour, die twee keer werd uitgesteld vanwege de Covid-19-pandemie, eindigt in maart 2023 in Nieuw-Zeeland.