RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Tiësto voor de vierde week op rij op nummer één

Written by on December 18, 2020

Tiësto voor de vierde week op rij op nummer één

THE BUSINESS – Tiësto

The Business staat deze week voor de vierde week oprij op nummer 1 en lijkt daarmee 2020 als aanvoerder van de Top 40 af te gaan sluiten. Opvallend is de top 3, die alleen maar uit Nederlandse artiesten bestaat. Dit is anderhalf jaar geleden voor het laatst het geval geweest.

TU TU TU (THAT’S WHY ME) – Galantis & Nghtmre ft. Liam O’Donnell

Zweeds dj-duo Galantis stapte begin 2015 voor het eerst in de Top 40 met hun single Runaway (U & I) dat ook gelijk op nummer 1 binnenkwam. Later kwamen er nog drie platen van de Zweden maar rond de zomer van 2017 werd het stil rondom de artiesten. Tu Tu Tu is een samenwerking met de Amerikaanse dj- en producer Nghtmare en de Britse zanger Liam O’Donnell. Tu Tu Tu is de rentree van Galantis en de eerste van drie nieuwe hits in de Top 40.

ALS DE EERSTE SNEEUW VALT – Emma Heesters

Het is december en daarom de hoogste tijd voor de ene na de andere nieuwe kerstplaat. Vorige week kwamen er al twee nieuwe kerst hits binnen in de Top 40, en nu komt daar een derde bij. Dit is gelijk ook een bijzonder moment wat het is de 25e keer dat er een Nederlandstalig nummer in de lijst terecht komt. De grootste Nederlandse kersthit was van André Hazes, met Eenzame Kerst.

MONSTER – Shawn Mendes & Justin Bieber

Vorige week verscheen het vierde studioalbum, genaamd Wonder, van Shawn Mendes. De titeltrack van dat album heeft zijn beste tijd wel gehad en zakt naar nummer 25. Monster, het duet met Justin Bieber, daarentegen stijgt naar plek 13. Dit zorgt ervoor dat Justin Bieber met drie platen tegelijk in de top 10 terecht kan komen. Lonely en Holy staan hier namelijk al in.