RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Selena Gomes hielp Olivia Rodrigo bij de start van haar muziekcarrière

Written by on August 13, 2021

Selena Gomes hielp Olivia Rodrigo bij de start van haar muziekcarrière

Olivia Rodrigo heeft onthuld dat een gesprek met Selena Gomez haar hielp om uit haar Disney-roots te komen.

In een interview voor Variety’s Power of Young Hollywood-serie, opende de 18-jarige – die bekendheid verwierf met Disney-shows Bizaardvark en High School Musical: The Musical: The Series – hoe een gesprek met haar mede-Disney-aluin haar hielp van het traditionele pad van de kindster.

“Ik heb Selena ontmoet en ze was zo aardig”, zei de hitmaker van Drivers Licence “Ze sprak veel met me over de prioriteren van geestelijke gezondheid, wat volgens mij heel belangrijk is in deze branche. We stonden allemaal heel jong in de schijnwerpers … Dat kan belastend zijn voor je psyche en kan al deze rare problemen veroorzaken. “

Volgens Variety “brak de zanger met de traditie” en tekende hij niet bij Hollywood Records van het mediaconglomeraat, waar andere kindsterren – waaronder Gomez, Demi Lovato en Miley Cyrus – in het verleden bij hebben getekend. Haar platina-gecertificeerde debuutalbum Sour werd in mei uitgebracht door Geffen Records en heeft dit jaar de grootste openingsweek van alle albums tot nu toe gehad.

“Ik heb op zeer jonge leeftijd mijn leven weggegeven aan Disney en ik wist niet wat ik aan het doen was”, legt de 29-jarige Gomez uit. “Toen ik een kind was… rende ik gewoon rond op de set en nu voel ik me net een spons en ik zuig alle wijsheid op die ik kan. Het is gewoon heel leuk om weer op tv te zijn en het is leuk om te zijn gegoten als mijn werkelijke leeftijd, wat nooit gebeurt. Dus ik ben erg blij om dit te doen. Ik was nog maar een kind. Ik wist niet wat ik dacht.”