RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Lady Gaga stopt show na blikseminslag

Written by on September 18, 2022

Lady Gaga heeft in tranen haar excuses aangeboden nadat slecht weer haar dwong haar concert in Miami, Florida afgelopen weekend te annuleren.

De superster speelde zaterdagavond een optreden in het Hard Rock Stadium, Miami Gardens als onderdeel van haar The Chromatica Ball, maar halverwege moest ze het optreden stopzetten als gevolg van een storm.

Hoewel Gaga hoopte dat het slechte weer voorbij zou gaan, moest ze uiteindelijk de show stopzetten als gevolg van de bliksem.

“We hebben echt geprobeerd om de show vanavond in Miami af te maken, maar dat lukte niet, want zelfs toen de regen stopte, sloeg de bliksem zo dicht bij ons op de grond”, zei ze in een emotionele video op haar Instagram-pagina. “Ik weet niet wat ik zou doen als er iets zou gebeuren met iemand in het publiek of met een lid van mijn crew (of) mijn dansers.”

Gaga pakte toen een boeket rozen dat op het podium was gegooid en stond erop dat ze “ze voor altijd zou koesteren”.

“Er was zoveel in mijn hart om terug te keren naar een plek waar ik kon presteren en gezond zijn”, vervolgde de 36-jarige, verwijzend naar haar worsteling met de aandoening fibromyalgie. “Een deel van de reden waarom ik besloot de show niet af te maken was omdat ik gezond ben. Het is een gezonde beslissing voor jullie allemaal en ook voor mezelf. Dus ik hou van je… en ik zie je de volgende keer dat ik sta op het podium.”