RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Justin Bieber niet blij met genre Grammy Nominatie

Written by on November 25, 2020

Justin Bieber niet blij met genre Grammy Nominatie

De Canadese popster Justin Bieber is niet tevreden met een van zijn Grammy-nominaties die hij dinsdag ontving. Volgens hem is zijn muziek niet in de juiste categorie geplaatst laat hij weten op Instagram.

Biebers laatste album Changes is volgens hem een r&b-album, maar is door de organisatie van de Grammy’s genomineerd als popalbum. Dit snapt hij niet. “Als je kijkt naar de akkoorden, melodieën, de zangpartijen en zelfs de hiphopdrums die zijn gekozen is het ongetwijfeld een r&b-album!”

Wel benadrukt hij dat men niet moet denken dat hij ondankbaar is. Justin is alsnog erg blij met de nominatie, alleen was het genre erg belangrijk voor hem. “Changes was en is een r&b-album. Ik ben opgegroeid met dat genre en het was heel belangrijk voor mij om daar een album van te maken.”

Bieber heeft ook geen afkeer tegen popmuziek. “Om duidelijk te zijn: ik ben absoluut dol op popmuziek, maar dat was ik dit keer niet van plan om te maken.”

In totaal is de superster genomineerd voor 3 Grammy awards, namelijk Best Pop Solo Performance, Best Pop Duo/Groep Performance en Best Pop Vocal Album. 31 januari zullen The Grammy Awards plaatsvinden.