RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Usher laat fans weten dat er een nieuw album aankomt

Written by on August 15, 2021

Usher laat fans weten dat er een nieuw album aankomt

Usher is van plan om dit jaar een nieuw album uit te brengen.

Hoewel de U Got It Bad-hitmaker geen plaat heeft onthuld sinds Hard II Love uit 2016, plaatste hij in 2019 een foto van zichzelf in een muziekstudio naast een whiteboard met de woorden Confessions 2.

In een nieuw interview met Billboard wil Usher niet bevestigen of hij al dan niet een vervolg op zijn hitalbum Confessions uit 2004 ontwikkelt, maar hij benadrukte dat zijn fans niet lang hoeven te wachten op enkele “unieke” nummers.

“Ik ben op dit moment niet op de plek waar ik de albumtitel ga tekenen. Maar ik werk aan een album en het zou heel slim zijn om te zeggen dat het dit jaar uitkomt. Het is waarschijnlijk te vaag nu om te bepalen of het in de stijl van The Confession  zal zijn of dat het iets anders zal zijn. Het is nog steeds een soort bewegend doelwit, omdat ik net begin een reeks samen te stellen, “legde hij uit. “Ik wil een oeuvre samenstellen dat alle mensen aanspreekt die ik als fans heb kunnen vastleggen, maar ook iets unieks voor mij en voor R&B-muziek zal zijn die niet alleen in één ruimte leeft. “

Naast het album heeft Usher een reeks van Las Vegas-residentieshows in het Colosseum-theater in Caesars Palace. Na de Covid-19-lockdown kan de superster niet wachten om weer voor het publiek te staan.

“Als ik aan Vegas denk, denk ik aan Gene Kelly, Sammy Davis Jr., Elvis (Presley) – dat zijn de mensen die me hebben geïnspireerd om in deze ruimte te spelen. Ik had veel tijd om over de show na te denken, en ik geniet echt van de toegevoegde waarde om ondergedompeld te worden in een theatrale ervaring”, vertelde de 42-jarige.