RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Trey Songz rijdt vrouw aan tijdens Hit and Run

Written by on May 10, 2021

Trey Songz rijdt vrouw aan tijdens Hit and Run

R & B-ster Trey Songz heeft een nieuw juridisch probleem op zijn handen nadat hij werd beschuldigd van het verwonden van een vrouw tijdens een incident.

De hitmaker van Bottoms Up raakte naar verluidt verwikkeld in een ruzie met een vrouwelijke chauffeur op donderdag kort na middernacht, en toen de woordenwisseling escaleerde, zou Songz zijn auto tegen de hare hebben gebotst, waardoor de vrouw uit haar auto moest stappen om hem te confronteren.

De zanger wordt er echter van beschuldigd te hard te rijden en daarbij haar hand met zijn auto te hebben geraakt. Het vermeende slachtoffer belde de politie vanwege de woordenwisseling, die werd geregistreerd als een hit-and-run.

De vrouw werd niet in het ziekenhuis opgenomen omdat ze medische hulp weigerde, aldus TMZ. Het is onduidelijk waar de botsing plaatsvond, maar het incident wordt nu onderzocht. Vertegenwoordigers van Songz moeten nog officieel commentaar geven op de beweringen, maar een bron dicht bij de ster heeft elk vergrijp ontkend.

Het nieuws komt dagen nadat Songz werd gedaagd in een andere rechtszaak waarbij hij werd beschuldigd van het slaan van een barman tijdens een Cardi B-concert in Hollywood in 2019. Dit weer een week nadat officieren van justitie in Missouri weigerden een aanklacht in te dienen na een vermeend ruzie met een politieagent bij een American football.