RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Snoop Dogg zegt angstig te zijn geweest voor Superbowl optreden

Written by on July 10, 2022

Snoop Dogg heeft toegegeven dat hij zich erg angstig voelde voorafgaand aan de Super Bowl Halftime Show van 2022.

De hiphoplegende vergezelde Dr Dre, Eminem, 50 Cent, Kendrick Lamar en Mary J. Blige voor het alom geprezen spektakel in februari.

Terugkijkend op het optreden tijdens een interview met Martha Stewart voor The Martha Podcast, bekende Snoop dat hij ongewoon ongemakkelijk was in de aanloop naar de show.

“Weet je, ik was nogal geschrokken toen Dr. Dre me belde en zei dat we het hadden. Toen het steeds dichter bij de datum kwam en het werkelijkheid werd, was ik niet nerveus, maar ik voelde me een beetje angstig, ” herinnerde hij zich. “Toen het eenmaal begon, was ik zo in het moment, ik kon het niet echt voelen totdat ik thuiskwam en het nog eens vijf of zes keer bekeek. Ik dacht: ‘Wauw, dit is geweldig!'”

Elders in het gesprel sprak Martha over haar langdurige vriendschap met Snoop, met wie ze in 2016 samen met het tv-programma Martha & Snoop’s Potluck Dinner Party verscheen.

De zakenvrouw merkte op dat haar band met de rapper haar demografie heeft verbreed, en fans vragen haar altijd of ze echt vrienden zijn.

“Ik zeg altijd ja, wat zeg jij?” vroeg ze, waarop de 50-jarige antwoordde: “Ik zeg altijd dat we beste vrienden zijn.