RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Oud-manager eist 3 miljoen van Chance the Rapper

Written by on December 7, 2020

Oud-manager eist 3 miljoen van Chance the Rapper

Wederom een opvallend bericht uit Hollywood. De voormalige manager van Chance the Rapper, bekend van de hit Holy met Justin Bieber, eist 3 miljoen dollar van de populaire rapper. Pat Corcoran, ook wel bekend als ‘Pat The Manager’ werd door de rapper de laan uitgestuurd na de release van zijn album The Big Day.

Volgens Pitchfork schrijft Corcoran in de rechtbankdocumenten dat hij Chance the Rapper had gevraagd zijn album nog niet uit te brengen. Volgens Pat was de release van het album niet goed getimed.

In diezelfde documenten staat dat de rapper, die eigenlijk Chancelor Bennet heet, doorpakken na de succesvolle releases van drie eerdere mixtapes. Toen de artiest het album aankondigde, had hij nog geen enkel nummer liggen. Wel belandde het album na de release direct in de hitlijsten, al waren veel fans en critici niet enthousiast over de nummers.

Na het floppen van The Big Day kon de rapper niet anders dan meerdere optredens af te zeggen. Dit deed hij omdat er onvoldoende tickets waren verkocht. Daarna ontsloeg hij Corcoran, die nu meent dat hij onterecht als zondebok werd aangewezen.

Chance the Rapper heeft in een reactie laten weten dat hij Corcoran al heeft betaald en dat het genoemde bedrag van 3 miljoen dollar nergens op gebaseerd is. Chance zou 350.000 dollar hebben aangeboden om de zaak te laten rusten.