RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Nieuwe album Justin Bieber is een eerbetoon aan zijn vrouw Hailey

Written by on March 19, 2021

Nieuwe album Justin Bieber is een eerbetoon aan zijn vrouw Hailey

Het zesde studioalbum van Justin Bieber is een feit.  Het langverwachte album ‘Justice’ is vandaag uitgekomen en fans speculeren er direct al op los. Volgens hen is het album een groot eerbetoon aan zijn steun en toeverlaat; Hailey.

Het album onthult emotionele details over hoe de zanger in moeilijke tijden op zijn vrouw leunde en hoe hun liefde door alle worstelingen van de afgelopen jaren nog sterker is geworden.

Ondanks dat was het geen gemakkelijke periode om te gaan trouwen. Lockdown happend, en Justin Bieber worstelde met mentale en fysieke tegenslagen. Maar zoals ze beloofde aan het altaar, was Hailey er in voor- en tegenspoed, ziekte en gezondheid voor hem. En daar is de Biebs ontzettend dankbaar voor, zo schemert door op zijn nieuwe album.

Het tweede nummer van het nieuwe album, ‘Deserve You’, gaat zelfs volledig over zijn muze Hailey. Bieber zingt over zijn dankbaarheid voor het hebben van een persoon in zijn leven die aan zijn zijde staat, zelfs tijdens zijn donkerste momenten. Ook het nummer ‘Off My Face’ gaat overduidelijk over zijn liefde voor het model. En dan zijn er nog de twee nummers ‘Loved By You’ featuring Beam én ‘Love You Different’ featuring Burna Boy.