RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Lady Gaga overweegt om nieuwe muziek uit te brengen

Written by on December 2, 2021

Lady Gaga “denkt eraan” nieuwe muziek uit te brengen.

De 35-jarige hitmaker van ‘Bad Romance’ heeft al zes studioalbums op haar naam staan en heeft onlangs de tijd genomen om te schitteren als Patrizia Reggiani in de film ‘House of Gucci’, maar ze gaf toe muziek “altijd in haar hart” zal zitten.

Ze zei: “Er is altijd muziek in mijn hart, in de maak. Het gaat gewoon over het leven ‘Wat zal het zijn? Ik ben nog niet klaar om dat te beantwoorden. Maar wat ik zal zeggen is dat ik altijd denk aan muziek. Het komt er gewoon in verschillende vormen uit.”

De zangeres – die een Academy Award won voor haar zelfgeschreven nummer ‘Shallow’ uit ‘A Star is Born’, waarin ze samen met Bradley Cooper speelde – vergeleek haar vertolking van de Italiaanse veroordeelde Patrizia met muziek.

Gebaseerd op het waargebeurde verhaal, behandelt ‘House of Gucci’ het stormachtige huwelijk van Patrizia Reggiani en Gucci-hoofd Maurizio Gucci – die ze uiteindelijk zou laten vermoorden.

In de podcast ‘The Awardist’ van Entertainment Weekly zei ze: “Ik denk dat dit optreden op een bepaalde manier muzikaal was.