RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Justin Bieber en The Kid Laroi komen 9 juli met nieuwe plaat

Written by on July 1, 2021

Justin Bieber en The Kid Laroi komen 9 juli met nieuwe plaat

The Kid LAROI en Justin Bieber brengen op 9 juli hun nieuwe nummer ‘Stay’ uit.

De 17-jarige Australische rapper en de pop-megastar teasen fans op sociale media over de release en hebben nu de datum voor hun volgende nummer samen bevestigd.

De voormalige tweette een screenshot schijnbaar tussen hem en de CEO van Columbia Records, Ron Perry, en schreef opgewonden: “JULI F****** 9TH!!!!!! LETS GOOOOO FAMILY I LOVE YALL SO F**** ** VEEL.

De vrienden werkten eerder samen op het nummer ‘Unstable’ op Justin’s meest recente LP ‘Justice’.

LAROI – wiens echte naam Charlton Kenneth Jeffrey Howard is – heeft dezelfde manager als de ‘Sorry’ hitmaker, Scooter Braun.

Wat Justin betreft, de 27-jarige ster bracht in april een verrassende EP uit genaamd ‘Freedom’.

Het mini-album bevat het BEAM-titelnummer, ‘All She Wrote’ met Brandon Love en Chandler Moore, ‘We’re In This Together’, ‘Where You Go I Follow’ met Pink Sweats, Chandler en Judah Smith, ‘ Where Do I Fit In’ met Tori Kelly, Chandler en Judah’ en ‘Afraid to Say’ met Lauren Walters.

De EP volgde op de toevoeging van zes nieuwe versies op de deluxe editie van ‘Justice’, waarin BEAM verscheen op ‘Love You Different’ en Tori op ‘Name’.

Justin bracht het originele album met 16 nummers uit op 19 maart, maar voegde later ‘There She Go’ met Lil Uzi Vert toe, Jaden Smith verscheen op ‘I Can’t Be Myself’ en Quavo en DaBaby op ‘Wish You Would’ en ‘ Know No Better’.