RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Ed Sheeran kondigt op 30e verjaardag nieuw album aan

Written by on February 18, 2021

Ed Sheeran kondigt op 30e verjaardag nieuw album aan

Ed Sheeran vierde woensdag zijn 30e verjaardag door fans te plagen met een nieuw album.

De zanger van Castle On The Hill vierde zijn mijlpaal en gebruikte Instagram op de speciale dag om zijn carrièreplannen voor 2021 te onthullen.

Ed vertelde zijn volgers dat hij van plan is dit jaar een “vierde deel in de serie” uit te brengen, een verwijzing naar zijn albumtitels met wiskundig thema Plus, Multiply en Divide.

Naast een foto van zijn verjaardagstaart en een foto van zichzelf als kind, verkleed als piraat, schreef hij: “30 vandaag. Bedankt voor al je geweldige berichten, ik voel me erg geliefd.” Hij vervolgde: “Ik ben momenteel hetzelfde gekleed als ik op mijn derde verjaardag was. Daarna teasede hij: “Ik kom weer terug met de 4e aflevering in de serie later dit jaar.”

De aankondiging volgt op zijn release in december, het nummer Afterglow. “Afterglow is een nummer dat ik vorig jaar schreef en dat ik voor jullie wilde uitbrengen”, schreef hij destijds. Verduidelijkend: “het is niet de eerste single van het volgende album, het is gewoon een nummer waar ik van hou, ik hoop dat jullie er ook van houden”.