RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Ed Sheeran bezig met tien nieuwe videoclips

Written by on October 23, 2022

Ed Sheeran zal tot tien muziekvideo’s opnemen voor zijn nieuwe album.

De 31-jarige zanger zal in 2023 zijn zesde studioalbum uitbrengen en is van plan om later deze maand een aantal epische video’s op te nemen om de plaat te begeleiden.

Ed heeft opgenomen in zijn thuisstudio in Suffolk en is van plan het Engelse platteland en de kust als achtergrond voor zijn werk te gebruiken.

De hitmaker van ‘Shivers’ zal tot tien video’s filmen als onderdeel van één verhaal. Er wordt gezegd dat ze tot zijn meest creatieve ooit behoren, waaronder dat hij van een klif valt en als een monster verschijnt.

Onder de songtitels voor het nieuwe album zijn ‘Salt Water’, ‘Boat’ en ‘Dusty’ – waarin hij ontbijt maakt met zijn twee jaar oude dochter Lyra.

Ed – die Lyra en het vijf maanden oude dochtertje Jupiter heeft met zijn vrouw Cherry Seaborn – zal met zijn nieuwe muziek ingaan op zijn ervaringen met het vaderschap.

Een bron vertelde The Sun in de Bizarre column van de zondagskrant: “Ed is erg enthousiast over zijn nieuwe materiaal en kan niet wachten om zijn fantasie op de proef te stellen met de hulp van zijn creatieve videoteam.