RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Ed Sheeran al twee weken op één in hitlijsten met nieuwe plaat ‘Bad Habits’

Written by on July 5, 2021

Ed Sheeran al twee weken op één in hitlijsten met nieuwe plaat ‘Bad Habits’

The Official Chart: First Look, die vandaag tussen 18.00 en 19.00 uur op BBC Radio 1 wordt uitgezonden, biedt een eerste blik op de Top 20 voorafgaand aan de Official Singles Chart Top 100 van vrijdag. De grafiek is gebaseerd op voorlopige verkopen en vroege streamingrapporten.

Ed Sheeran’s Bad Habits ligt voor de tweede week op koers op nummer 1 in de Official Singles Chart.

Het nummer is toonaangevend op het gebied van streams en met meer digitale downloads dan de rest van de Top 10 tot dusver deze week samen, heeft het nummer een sterke start op de officiële hitlijst: First Look.

Verschillende nummers zullen nieuwe pieken in de Top 10 claimen: Heartbreak Anthem (3) van Galantis, David Guetta en Little Mix; Maneskin’s I Wanna Be Your Slave (4) en Beggin (6); en Calvin Harris’ By Your Side ft. Tom Grennan (8).

Remember by Becky Hill & David Guetta springt zes plaatsen omhoog naar nummer 10 na 48 uur – als het op schema blijft, wordt het nummer Becky’s vierde Top 10-single en David Guetta’s 26e.

Tot slot, na het aanhoudende succes van Engeland op het EK 2020, zijn 3 Lions by Baddiel, Skinner & The Lightning Seeds met acht plaatsen naar nummer 14 gevlogen.