RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Charlie Puth verspreekt zich over geheime samenwerking BTS

Written by on June 7, 2022

Charlie Puth lijkt een “topgeheime” samenwerking met BTS te hebben bevestigd.

Terwijl hij backstage werd geïnterviewd tijdens het iHeart Radio Wango Tango-concert in Los Angeles in het weekend, sprak Charlie over een gerucht dat hij en het K-Pop-septet een nummer hebben.

Hij zei verlegen tegen de journalist: “Dat heb ik ook gehoord, maar iedereen in mijn kamp weet niet op welke dag het uitkomt. “We hebben legitiem geen idee van de dag dat het uitkomt. Dat doen we, maar alsof we het net bedacht hebben.”

De interviewer vroeg toen: “Oké, er is dus een samenwerking”, waarop Charlie antwoordde: “Dat laten we daarbij, een soort van topgeheim.”

Noch de ‘My Universe’-groep of hun team hebben de geruchten bevestigd of ontkend.

Charlie, 30, speelde eerder zijn megahit ‘We Don’t Talk Anymore’ met BTS-lid Jungkook, 24, terwijl hij een duet deed met de band op een vertolking van hun nummer ‘FAKE LOVE’.

Ondertussen onthulde Snoop Dogg vorige maand dat hij track heeft opgenomen voor zijn BTS-samenwerking.

De 50-jarige rapper teasede zijn samenwerking met de Zuid-Koreaanse boyband de afgelopen maanden en hij heeft sindsdien onthuld dat hij zijn deel van het nummer heeft voltooid, maar het is aan de ‘Butter’-hitmakers om te bepalen wanneer fans het te horen krijgen.

In een gesprek met The Buzz zei hij: “Je moet met ze praten, maar mijn onderdelen zijn binnen.”