RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


BTS ster J-hope released eerste solo plaat

Written by on July 1, 2022

BTS-ster j-hope heeft zijn debuutsingle ‘MORE’ uitgebracht.

De 28-jarige K-Pop-ster heeft de eerste smaak van zijn aankomende album ‘Jack In The Box’ geserveerd. Er werd ook een videoclip voor het nummer uitgebracht, die de verschillende kanten van j-hope wil vertegenwoordigen terwijl de ster door verschillende kamers in een doos beweegt.

Het volledige album komt op 15 juli uit op streamingdiensten en op 29 juli via Weverse Albums. Met de app kunnen gebruikers het album, foto’s en meer downloaden via QR-code.

Platenlabel HYBE zei dat de LP j-hope in staat zal stellen “de mal te doorbreken en verder te groeien”. Het managementteam van BTS heeft onlangs verduidelijkt dat de groep niet op pauze gaat. Eerder deze maand werd gemeld dat ze elk hun eigen weg gingen en zich “op een dag” zouden herenigen, maar hun vertegenwoordigers hebben volgehouden dat hun opmerkingen verkeerd waren vertaald.

HYBE’s moederbedrijf BIGHIT MUSIC voegde toe: “BTS begint nu een nieuw hoofdstuk met nieuwe soloprojecten en groepsprojecten. Leden zullen deze tijd nemen om persoonlijke groei te bereiken door middel van verschillende nieuwe activiteiten, en we verwachten dat dit de basis voor de groep verder zal versterken.

Jungkook, 24, bracht op 12 juni een solo-single uit genaamd ‘My You’.