RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Billie Eilish released documentaire tijdens virtueel event

Written by on February 23, 2021

Billie Eilish released documentaire tijdens virtueel event

Billie Eilish lanceert haar langverwachte documentaire door op te treden en met fans te chatten tijdens een virtuele bijeenkomst op donderdag.

Het live première-evenement Billie Eilish: The World’s a Little Blurry zal een “intieme uitvoering” en een gesprek met Eilish en regisseur R.J. Cutler zijn, gehost door Zane Lowe van Apple Music.

Het evenement is vanaf 21.00 uur ET beschikbaar voor fans over de hele wereld via de Apple TV-app en het eigen YouTube-kanaal van Eilish.

Direct na het evenement zal Billie Eilish: The World’s A Little Blurry voor alle abonnees zijn beschikbaar zijn. De film “vertelt het ware coming-of-age-verhaal van de singer-songwriter en haar opkomst tot wereldwijde superster”.

Ondanks dat ze haar geplande wereldtournee voor 2021 moest annuleren vanwege de aanhoudende Covid-19-pandemie, heeft de 19-jarige zich beziggehouden met tal van andere projecten. Naast de aanstaande documentaire brengt ze ook een nieuw beeldboek uit naast een audioboek dat inzicht geeft in haar leven en haar muziek. Beiden verschijnen op 11 mei.

“Ik heb gedurende vele maanden vele uren besteed aan het doorbladeren van mijn familiealbums en archieven, waarbij ik alle foto’s in dit boek met de hand heb uitgekozen”, legt Billie uit.