RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Becky Hill al bezig met het plannen van volgende album

Written by on August 27, 2021

Becky Hill al bezig met het plannen van volgende album

Becky Hill is al bezig met het plannen van haar tweede album – na negen jaar te hebben gewacht om haar debuut-LP uit te brengen.

De 27-jarige zangeres bracht op vrijdag (27.08.21) ‘Only Honest On The Weekend‘ uit en na haar tijd te hebben afgewacht om de plaat uit te brengen, wil Becky geen tijd verspillen aan haar volgende verzameling nummers.

In een gesprek met BANG Showbiz zei ze: “In november ga ik weer beginnen met schrijven en experimenteren met nieuwe geluiden en een nieuwe muziekfase voor mij, daar ben ik erg enthousiast over.

“Ik ga eerst mijn tour afmaken, ik wil mijn nieuwe album spelen voor mijn fans, wat ik echt super spannend ga vinden.”

Terwijl ze haar reis naar haar eerste volledige LP besprak, legde ze uit: Het heeft me heel lang gekost om iemand te overtuigen om me dit album te laten uitbrengen. Ik ben dolblij dat Polydor deze droom van mij mogelijk heeft gemaakt.

“Weet je, in 2012 was ik op ‘The Voice’, ik was 17 en werd net 18, ik ben nu 27. Dus negen jaar in de maak om een ​​album te hebben, dat is best wel gek!”

De ‘Better Off Without You’-hitmaker heeft al een visie voor haar vervolgplaat en ze wil live-instrumenten op haar tracks opnemen, na geïnspireerd te zijn door de ‘Ibiza Classics’-concerten die ze speelde met Pete Tong, The Heritage Orchestra en Jules Buckley.

“Mijn album bevat een beetje een andere kant voor mij in termen van de ballads die erop staan, meer op piano gebaseerde nummers en de synthpop-ledtracks. Er is zeker een deel van mij dat mijn invloeden wil opnemen, artiesten zoals Robyn, in alles wat ik doe.