RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Alesso en Armin van Buuren kondigen eerste samenwerking ooit aan

Written by on February 19, 2021

Alesso en Armin van Buuren kondigen eerste samenwerking ooit aan

Het was weer die tijd van het jaar waarin de social media-pagina’s van iedereen draaiden om liefde en de accounts van de twee superster-dj’s waren geen uitzondering op die regel. Alesso en Armin plaatsten dezelfde tweet met bijna identieke afbeeldingen met hun eigen logo’s en bijpassende bijschriften.

De dansmuziekiconen wensten hun fans een fijne Valentijnsdag en stuurden een cryptische boodschap die de titel van hun allereerste samenwerking impliceerde: Leave a Little Love.

2020 was een behoorlijk druk jaar voor het Zweedse dance icoon Alesso, die zijn repertoire vulde met een andere succesvolle samenwerking waarbij Liam Payne van One Direction werd opgetrommeld voor Midnight, na hun gezamenlijke nummer Next To Me uit 2016. Hij werkte ook samen met Dubvision aan het nummer One Last Time, en bracht een radiovriendelijk nummer uit met de vocals van Charlotte Lawrence.

Een van de grootste hoogtepunten van vorig jaar was zijn headline-show tijdens de Road to Ultra Taiwan in november, waarmee hij een groots festival voor een dag naar Taipei bracht. De eilandstaat slaagde erin de verspreiding van het coronavirus in te dammen, waardoor het festival mogelijk was.