RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Adele onthuld nieuwe data van afgelaste resident shows Las Vegas

Written by on July 25, 2022

Adele heeft eindelijk de verplaatste data van haar uitgestelde verblijf in Las Vegas onthuld.

De Hello-zangeres maakte in januari bekend dat ze haar residency, die van later die maand zou lopen tot april, uitstelde omdat de show nog niet klaar was.

Ze heeft maandag eindelijk de verplaatste data vrijgegeven en onthulde dat haar Weekends with Adele-show op 18 november van start gaat en tot 25 maart 2023 zal duren in het Colosseum in Caesars Palace.

In een Instagram-bericht beloofde Adele haar fans “absoluut het beste” te geven om de vertraging goed te maken.

“Woorden kunnen niet uitleggen hoe extatisch ik ben om eindelijk deze verplaatste shows aan te kunnen kondigen. Ik was er echt kapot van dat ik ze moest annuleren”, schreef ze. “Maar na wat voelt als een eeuwigheid van het uitzoeken van de logistiek voor de show die ik echt wil leveren, en wetende dat het kan gebeuren, ben ik meer opgewonden dan ooit!

“Nu weet ik dat het voor sommigen van jullie een vreselijke beslissing van mijn kant was, en dat zal me altijd spijten, maar ik beloof je dat het de juiste was. Om elke week bij jou in zo’n intieme ruimte te zijn, was wat Ik heb er het meest naar uitgekeken en ik ga je het allerbeste van mezelf geven.”

Alle 24 eerder uitgestelde optredens zijn verplaatst, terwijl er acht nieuwe shows zijn toegevoegd.

Tijdens een recent interview op BBC Radio 4’s Desert Island Discs, zei de 34-jarige dat ze bij haar beslissing stond om de shows uit te stellen, maar gaf toe dat ze “verwoest” was en zich een paar maanden als “een schulp van een persoon” voelde omdat ze haar fans in de steek had gelaten.