RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Vrienden van Amstel Live gaat door en krijgt een digitale editie

Written by on January 11, 2021

Vrienden van Amstel Live gaat door en krijgt een digitale editie

De Vrienden van Amstel Live gaat dit jaar toch door. De 23e editie van het evenement vindt zaterdag 16 januari digitaal plaats vanuit een leeg Rotterdam Ahoy, hebben bierbrouwer Amstel en producent Tribe Company maandag bekendgemaakt.

Kaartjes zijn gratis te bestellen via de website van het evenement.

Onder anderen Armin van Buuren, Guus Meeuwis, André Hazes, Snelle, Thomas Acda, Paul de Munnik, Willeke Alberti, Typhoon, Maan en Paul de Leeuw treden op tijdens de twee uur durende livestream. De artiesten doen dit vanuit een decor waarin ze afstand van elkaar kunnen houden. Ook zal iedereen van tevoren een sneltest afnemen.

“Ieder jaar weer kijken we ontzettend uit naar januari, de maand waarin we met bevriende artiesten twee weken lang met elkaar muziek mogen maken”, aldus Nick en Simon, gastheren van de avond.

Na dat in december duidelijk werd dat het niet mogelijk was een fysieke versie met publiek neer te zetten, is besloten om een virtuele editie neer te zetten. Meerdere artiesten zouden ook al hebben gevraagd naar de plannen van Vrienden van Amstel Live, zegt Machiel Hofman van Tribe Company.

Vorig jaar werd bekend dat de shows, die voor deze maand gepland stonden, vanwege de coronacrisis niet door zouden gaan. Die kaartjes zijn omgezet naar de nieuwe reeks die volgend jaar januari plaatsvindt.