RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Usher droomt van Super Bowl headline

Written by on April 23, 2023

Usher wil headliner zijn tijdens de Super Bowl halftime show.

De 44-jarige zanger maakte eerder zijn opwachting bij de NFL-showpiece-game toen hij zich bij headliners Black Eyed Peas voegde om ‘OMG’ te zingen in 2011 en hij gaf toe dat hij “dwaas zou zijn om nee te zeggen” als de kans zich ooit aan hem voordeed om het prestigieuze optreden te hosten.

Op de vraag of hij geïnteresseerd zou zijn om de Super Bowl te headlinen, zei hij tegen ‘Access Hollywood’: “Ik zou gek zijn om nee te zeggen.

“Als de dingen gaan zoals we allemaal hopen, zou dat moment op een dag gebeuren. Ik heb de kans gehad om het podium te beklimmen ter ondersteuning van ‘OMG’ en Will.i.am, maar dat was een moment.

De ‘Yeah!’ hitmaker gaf toe dat het uitvoeren van het concert altijd op zijn bucketlist heeft gestaan ​​en hij gelooft dat hij een back-catalogus heeft die sterk genoeg is om de klus te klaren.

Hij voegde eraan toe: “Ik denk dat ik een catalogus heb die duidelijk voor zichzelf spreekt, dus om die dag te kunnen vieren, gaat het natuurlijk om Football, maar iedereen anticipeert echt op de prestaties.

Rihanna headlinede eerder dit jaar de NFL-kampioenswedstrijd, terwijl vorig jaar Dr. Dre, Snoop Dogg, Eminem, Mary J. Blige en Kendrick Lamar de show stalen. In 2021 nam The Weeknd het optreden op zich en het jaar ervoor waren Shakira en Jennifer Lopez co-headliners.