RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Trey Songz aangeklaagd voor 20 miljoen dollar na verkrachting

Written by on February 16, 2022

Trey Songz heeft een beschuldiging van verkrachting ontkend nadat hij werd opgeroepen voor een rechtszaak van $ 20 miljoen (£ 15 miljoen).

De hitmaker van Can’t Help But Wait wordt aangeklaagd door een Jane Doe die beweert dat ze vóór de vermeende verkrachting in maart 2016 een seksuele relatie had met de zangeres.

In reactie op de juridische actie zei de vertegenwoordiger van de ster tegen TMZ: “Het is niet moeilijk om te zien wat hier gebeurt, en het is een schande voor echte slachtoffers van aanranding… de beschuldigingen in deze klacht zijn vals.

In de rechtszaak die door de publicatie is verkregen, beweert de vrouw dat Trey haar naar boven heeft uitgenodigd voor wat volgens haar consensuele seks zou zijn op een huisfeest in Los Angeles.

Ze gaat verder met te beweren dat Trey haar dwong tot anale seks zonder haar toestemming. De vrouw beweert dat ze hem van tevoren herhaaldelijk “nee” heeft gezegd en hem heeft gesmeekt om te stoppen tijdens het vermeende incident.

Na afloop beweert de aanklager dat ze haar kleren greep en naar buiten rende, waar ze een Uber pakte en naar het ziekenhuis ging. Er werd een onderzoek naar aanranding gedaan en haar werd verteld dat ze een “ernstige” verwonding had die mogelijk geopereerd moest worden. De politie werd gebeld, maar ze noemde de 37-jarige niet omdat ze “in shock was en voor haar leven vreesde”.

De Jane Doe klaagt Trey, echte naam Tremaine Neverson, nu aan voor een schadevergoeding van 20 miljoen dollar.