RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Swedish House Mafia’s Paradise Again tour is van start gegaan

Written by on July 30, 2022

Swedish House Mafia’s Paradise Again, dat in de week van release de #1 bereikte in de Top Dance/Electronic Albums-hitlijst van Billboard, kwam samen in het kielzog van de groep die hun muzikale synergie herontdekte tijdens hun veelgeprezen reünietournee in 2019.

Het trio bracht de daaropvolgende jaren ontelbare uren door in de studio om nieuwe sonische paletten, texturen en tonen uit een arsenaal aan analoge synths uit te drijven. Hoewel het materiaal herkenbaar Swedish House Mafia is, vertegenwoordigt het ook een verbreding van hun muzikale reikwijdte, zoals blijkt uit de brede selectie van samenwerkingen.

Swedish House Mafia zet hun tour voort, die het album viert, door de VS en Canada met shows in New York, Toronto, Chicago, Austin, Denver en meer voordat ze het Noord-Amerikaanse been in San Francisco, CA op zaterdag september afsluiten 17e in Chase Center. Het trio gaat dan naar Europa, met de tweede etappe op donderdag 29 september in Manchester, VK, voordat het verder gaat door Londen, Parijs, Madrid, Lissabon en meer voordat de tour op 13 november wordt beëindigd in Tampere, Finland in de Nokia Arena.