RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Stormzy kondigt één show aan in The UK in 2023

Written by on November 10, 2022

Stormzy heeft zijn enige optreden in het VK van 2023 in Victoria Park aangekondigd.

De grime-ster zal op 18 augustus in samenwerking met het Londense All Points East de headliner zijn van een gestapelde eendaagse festival line-up, en hij zal zelf de warming-up samenstellen om de release van ‘This Is What I Mean’ te vieren, die op 25 november verschijnt.

In een video die op Twitter werd gedeeld, zei hij: “Ik dacht aan wat de toekomst biedt, want we hebben drie O2’s gedaan, stop dat. Ik zei tegen het team: we moeten iets groters, iets beters, iets anders doen.

“We hadden back-to-back vergaderingen, stuiterende ideeën. Toen drong het tot me door, ik begon ideeën op te schrijven, denkend – live band, heb een live band nodig.

“Augustus 2023, een zomertijd ding, buiten, voor de mensen, altijd voor mijn mensen. Dus augustus 2023, Victoria Park, binnenkort meer info…

De hitmaker van ‘Vossi Bop’ heeft onlangs onthuld dat hij extreem “trots” is op zijn nieuwe plaat.

Hij zei: “Ik ben nog nooit zo enthousiast geweest over nieuwe muziek. Ik heb me nog nooit zo trots en zelfverzekerd gevoeld in de kunst die ik heb gemaakt. En het mooie is dat het… al mijn vertrouwen en al mijn trots komt voort uit de kunst.