RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Steve Aoki komt in september met nieuw album genaamd ‘HiROQUEST’

Written by on June 15, 2022

Steve Aoki zal op 16 september zijn nieuwe album ‘HiROQUEST’ uitbrengen.

Na zojuist het nieuwste nummer ‘Just Us Two’ te hebben uitgebracht, met emo-rocklegendes Taking Back Sunday, heeft de wereldberoemde DJ de volledige tracklist onthuld voor zijn opvolger van ‘Neon Future IV’ uit 2020.

In een verklaring zei de ‘Just Hold On’-hitmaker over de genre-hoppende, 26-track, collectie: “De muziek is een verbindend weefsel met dit universum dat ik aan het creëren ben.

“Dit album vertelt een fantastisch verhaal, maar het gaat ook over vrijheid van terughoudendheid. Ik ging meteen terug naar mijn roots – die rauwe, rock-energie en dat werd de basis ervan. Van daaruit begon ik alles te verkennen en het groeide uit tot zo veel verschillende genres.”

De 44-jarige producer en platenlabeleigenaar zei: “Bijna alles wat ik doe is een zekere mate van samenwerking, of het nu gaat om mode, technologie, muziek, kunst of cultuur. “Ik hou van dit idee dat we samen kunnen komen en de dingen uit ons verleden opzij kunnen zetten die ons misschien hebben verhard of afgemat, en gewoon vrij kunnen zijn.”

Aoki brengt ook een verzamelkaartspel uit van MetaZoo Games, dat hij in maart 2021 mede heeft opgericht.

In een persbericht staat: “De nummers van ‘HiROQUEST’ zullen vijf hoofdstukken bevatten, die elk een andere mythologische factie beschrijven, en het album opent de deur voor fans om een enorme wereld te betreden die de muziek samenvoegt met een nieuw verzamelbaar ruilkaartspel. -gemaakt met MetaZoo Games, die Aoki mede heeft opgericht en gelanceerd in maart 2021.”

Voor een beperkte tijd en zolang de voorraad strekt, zullen de ruilkaarten beschikbaar zijn als een insert in de cd van Aoki’s nieuwe album, waarbij elke cd één kaart uit de MetaZoo HiROQUEST-set bevat. Deze speciale beperkte voorverkoop wordt exclusief gelanceerd op www.HIROQUEST.com op 16 juni om 9.00 uur PT/12 uur ET. Elke cd kost $ 5,99.