RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Snoop Dogg en Justin Timberlake op nieuwe album Calvin Harris

Written by on June 30, 2022

Snoop Dogg en Justin Timberlake behoren tot de sterren die zullen verschijnen op Calvin Harris’ nieuwste album.

De superster-dj deelde het nieuws van zijn nieuwe plaat, Funk Wav Bounces Vol. 2, een vervolg op de veelgeprezen Vol. 1, op woensdag. Naast Snoop en Justin zijn er sterren als Pusha T, Halsey, Busta Rhymes, Pharrell Williams, Stefflon Don, Normani, Offset en Charlie Puth.

Calvin deed de aankondiging in een teaservideo op Twitter met funky gitaarriffs als soundtrack van een uitzicht op golven die op een strand beuken – met de naam van elke artiest in de openingstitels van filmstijl.

Ook te zien op Funk Wav Bounces Vol. 2 zijn Chloe Bailey, Shenseea, Tinashe, Lil Durk, 6lack, Coi Leray, Latto, Swae Lee en Jorja Smith.

De aankondiging komt nadat de Schotse muzikant in mei de eerste single van het album uitbracht, een samenwerking met Dua Lipa en Young Thug, getiteld Potion.

De originele Funk Wav Bounces-collectie, met onder meer Ariana Grande, Frank Ocean, Katy Perry en Nicki Minaj, naast Snoop en Pharrell, was een kritische en commerciële hit en bereikte nummer twee in zowel de Britse als de Amerikaanse albumhitlijsten.