RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Shawn Mendes en Justin Bieber werken aan nieuwe single

Written by on November 17, 2020

Shawn Mendes en Justin Bieber werken aan nieuwe single

Voor zijn nieuwe album Wonder heeft Shawn Mendes een duet opgenomen met collega zanger Justin Bieber. Op vrijdag 20 november zal de plaat, genaamd Monster, verschijnen.

Het is de eerste keer dat de Canadese popsterren samen aan een nummer hebben gewerkt. Echter kwam het nieuws voor veel fans niet als een verassing omdat Scooter Braun, Biebers manager, een aantal maanden geleden al een video deelde waarop de twee zangers samen piano aan het spelen waren.

Monster wordt de tweede single van Mendes’ album Wonder. Zijn album zijn op 4 december uitkomen. Momenteel scoort de zanger nog een hit met de titelsong die in oktober verscheen. Voor degene die denken dat Mendes stil zit heeft het zeker fout. Niet alleen komt zijn album eraan, vanaf 23 november is zijn documentaire In Wonder te bewonderen op Netflix. In deze documentaire heeft Shawn zich de afgelopen jaren laten volgen door een cameraploeg.

Bieber bracht eerder dit jaar zijn vijfde album Changes uit. Niet lang daarna kwam hij met meerdere singles die hier niet op stonden, waaronder Stuck With U met Ariana Grande, Holy met Chance The Rapper en Lonely met Benny Blanco.