RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Shawn Mendes annuleert de rest van zijn wereldtournee

Written by on July 28, 2022

Shawn Mendes heeft de rest van zijn ‘Wonder’-wereldtournee geannuleerd.

De 23-jarige zanger stelde eerder deze maand enkele optredens uit om zich te concentreren op zijn geestelijke gezondheid, maar heeft nu op sociale media bevestigd dat de tour helemaal is geschrapt omdat hij prioriteit geeft aan zijn welzijn.

In een oprechte boodschap aan zijn fans schreef Shawn: “Zoals jullie weten, moest ik de afgelopen weken met shows uitstellen omdat ik niet helemaal voorbereid was op de tol van het weer op pad gaan.

“Ik begon deze tour opgewonden om eindelijk weer live te spelen na een lange pauze vanwege de pandemie, maar de realiteit is dat ik helemaal niet klaar was voor hoe moeilijk toeren zou zijn na deze tijd weg.

“Na meer met mijn team te hebben gesproken en met een ongelooflijke groep gezondheidswerkers te hebben gewerkt, is het duidelijker geworden dat ik de tijd moet nemen die ik nooit persoonlijk heb genomen, om mezelf te aarden en sterker terug te komen.”

De hitmaker van ‘Stitches’ vervolgde: “Helaas moet ik de rest van de tourdata in Noord-Amerika en het VK/Europa annuleren.

Shawn verzekerde zijn fans dat hij nog steeds muziek zal maken en bekende dat hij diepbedroefd was om degenen die kaartjes voor de optredens hadden in de steek te laten.