RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Rita Ora laat zich van een hele andere kant zien op derde album

Written by on February 17, 2021

Rita Ora laat zich van een hele andere kant zien op derde album

De 30-jarige ster zegt dat ze door te werken aan haar recente gezamenlijke club-EP Bang, met dj/producer Imanbek, ‘risico’s kon nemen’ en buiten haar comfortzone kon treden. De tracks zullen fungeren als een brug van haar album Phoenix dat uitkwam in 2018.

In een interview met het Braziliaanse radiostation POPline op Instagram Live, zegt Ora over de EP: “ik wilde de mensen eraan herinneren de controle over jezelf te hebben. Je moet risico’s durven te nemen. Ik daagde daarbij mezelf uit door een EP uit te brengen in plaats van een nieuw album. Ik wilde geen druk voelen en gewoon experimenteren.”

De Body On Me zangeres is druk bezig geweest met het schrijven van nieuwe nummer en gaf toe dat ze veel meer in harmonie is met haar kwetsbare kant. Dit zal blijken op het nieuwe album dat er ook snel aan komt.

Ora legde eerder al uit dat ze “oog in oog” wil staan met zichzelf en zichzelf wilde uitdagen bij haar volgende studiosessie. Ze zei: “mensen komen naar studiosessies van over de hele wereld. Ik heb hier met hen de afgelopen twee jaar aan gewerkt. Ik heb plannen dat dit derde album iets wordt wat ik nog nooit heb gedaan. Er zullen een hoop artiesten op komen te staan met wie ik anders nooit was gaan samenwerken”.