RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Post Malone stelt tour uit wegens ademhalingsproblemen

Written by on September 25, 2022

Post Malone moest zijn show in Boston uitstellen nadat hij moeite had om te ademen.

De 27-jarige rapper – wiens echte naam Austin Richard Post is – zou zaterdag (24.09.22) het podium betreden in de TD Garden in Boston, maar trok de stekker eruit nadat hij ontdekte dat hij “niet kon bewegen. “

Hij schreef op Instagram: “Ik heb heel veel moeite met ademhalen en er is een stekende pijn wanneer ik adem of beweeg. Boston, ik hou zo verdomd veel van jullie.

De ‘Sunflower’-hitmaker voegde eraan toe dat hij zich de avond ervoor “zo goed” had gevoeld, maar toegaf dat er van de ene op de andere dag iets was veranderd en stelde fans gerust dat hun tickets geldig zouden blijven voor een nieuwe datum.

Slechts enkele dagen eerder had Post zijn ribben geblesseerd nadat hij tijdens zijn concert in St. Louis door een gat in het podium was gevallen nadat hij struikelde en viel tijdens een uitvoering van zijn hitsingle ‘Circles’.

In een videoboodschap zei hij: “De volgende keer dat ik deze kant op ben, gaan we een show van twee uur voor je doen om de paar nummers die we hebben gemist in te halen.”