RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Ozzy Osbourne, Travis Scott en Post Malone spelen samen ‘Take What You Want’ bij AMA’s

Written by on November 25, 2019

Ozzy Osbourne, Travis Scott en Post Malone spelen samen ‘Take What You Want’ bij AMA’s

Ozzy Osbourne keerde na een tumultueus jaar terug naar het podium voor een (met vlammen gevulde) uitvoering van ‘Take What You Want’ gisteren (24 november) met Post Malone en Travis Scott bij de American Music Awards.

De voormalige Black Sabbath-zanger, die een groot deel van 2019 heeft hersteld van gezondheidsproblemen en operaties, bleef op een gothic-ogende troon zitten voor een groot deel van de electro-rock single. Hij speelde zijn verse in een dunne sluier van mist.

Osbourne’s verschijning op ‘Take What You Want’ markeerde het begin van een comeback voor de metallegende, die een reeks tourdata uit moest stellen wegens zijn gezondheidsproblemen. De problemen begonnen afgelopen oktober nadat hij een potentieel dodelijke staph-infectie had opgelopen die een operatie vereiste, waarna hij met longontsteking in de ICU belandde. In januari viel hij waarvoor een operatie nodig was, wat hem dwong zijn tourdata voor 2019 opnieuw te plannen.

Ozzy is eindelijk klaar om zijn ‘No More Tours 2’-tour op 27 mei te hervatten in de State Farm Arena in Atlanta, Georgia. De muzikant bereidt ook een nieuw album voor, ‘Ordinary Man’, die volgend jaar zal verschijnen. Osbourne werd geïnspireerd om nieuwe muziek te schrijven na de samenwerking met Post Malone op ‘Take What You Want’, en maakte zijn aankomende album af met een van de producers van Post, Andrew Watt.

Wat Post Malone betreft, heeft de rapper onlangs een tweede Noord-Amerikaanse etappe aangekondigd ter ondersteuning van zijn nieuwste album, ‘Hollywood’s Bleeding’.