RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Ellie Goulding helpt chauffeur die opzij wordt geduwd door Royal Mail-vrachtwagen

Written by on December 17, 2019

Ellie Goulding helpt chauffeur die opzij wordt geduwd door Royal Mail-vrachtwagen

Ellie Goulding hielp een chauffeur wiens auto opzij werd geduwd door een Royal Mail-vrachtwagen op een drukke vierbaansweg in Londen. Beelden die gisteren online zijn geplaatst, laten zien dat een Volkwagen GTi zijwaart langs Western Avenue op de A40 in Perivale, West-Londen wordt geduwd.

Andere automobilisten proberen wanhopig de aandacht van de vrachtwagenchauffeur te trekken voordat hij uiteindelijk stopt, nadat hij de auto enkele honderden meters langs de drukke weg heeft geduwd. De bestuurder van de vrachtwagen is geschrokken wanneer hij de auto voor zijn truck treft en beweert dat hij niet op hoogte was van de situatie.

Goulding, die wordt gezien terwijl ze haar auto verlaat om bij de Volkwagen-bestuurder te checken, vertelde haar fans op Instagram dat haar chauffeur Guy oorspronkelijk had besloten te stoppen.

“On a side note, I can’t believe the first instinct of the other drivers who got out was to instantly start filming on their phones and shout abuse at the poor shocked driver, not even checking if the other driver was OK. What on Earth,” schreef ze op Instagram.

Een woordvoerder van Royal Mail zei: “We are very concerned about this incident. We sincerely hope that no one was hurt. We are investigating as a matter of urgency.”