RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Nicki Minaj aangesteld als nieuwe creative director Maxim Magazine

Written by on June 1, 2022

Nicki Minaj is benoemd als de nieuwe creative director van Maxim magazine.

Daarnaast zal de rapper ook dienen als wereldwijde ambassadeur voor het sportweddenschappen- en lifestyle-merk MaximBet.

Nicki ging woensdag naar Instagram om het nieuws te delen en schreef: “Ik denk niet dat ik ooit trotser ben geweest op een samenwerking. Het samenvoegen van zakelijke, slimme powermoves met mijn natuurlijke, creatieve, sexy, leuke en fashion-forward expressie is zo perfect als het gaat om deze samenwerking.

“Ik ben klaar om volledig in mijn potentieel te stappen als jonge, invloedrijke koningin en deuren te openen voor anderen om groots te dromen. Maak je klaar voor de sexy feestjes en onthoud: bang geld maakt GEEN GELD!!!! HA!!! Plaats uw inzet!!!! Lets go!

Ze bewerkte later haar bericht om te lezen: “Ik ben zo trots en opgewonden om de nieuwste @MaximBetUSA-investeerder, adviseur en eerste wereldwijde ambassadeur en creatief directeur van @maximmag te zijn! Maak plaats voor de koningin van lifestyle sportweddenschappen

“Maak je klaar voor de grootste en beste BARBIE-ervaringen, feesten, merch & MEER.”

Nicki’s nieuwe rol bij MaximBet omvat het samenwerken aan de merchandise, evenementen, fanervaringen, andere partnerschappen en branding van het merk, evenals het adviseren van de huidige raad van bestuur.

Na de aankondigingen plaatste de superster meerdere TikTok-video’s waarin ze poseerde in een bubbelbad terwijl ze een roze badpak droeg met het MaximBet-logo.