RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Major Lazer & Khalid bundelen krachten op ‘Trigger’

Written by on October 31, 2019

Major Lazer & Khalid bundelen krachten op ‘Trigger’

De Playstation 4-console van Sony zet een flinke duw achter de aanstaande game Death Stranding, en om de hype op te helpen bouwen, kreeg Sony Music veel sterrenkracht op de originele soundtrack, waaronder een nieuw nummer van Major Lazer en Khalid genaamd ‘Trigger’.

Het is een eerste samenwerking voor dance-poptrio en de zanger, maar hun stijlen smelten goed samen. Major Lazer toont zijn productie finesse op de synth-hook, terwijl Khalid melancholische lines mompelt over een relatie die ten einde is.

Death Stranding is een actiespel dat zich afspeelt in een open wereld waarin de mensheid vrijwel vernietigd is. Je speelt een personage met de taak om verweerde fragmenten van de mensheid samen te brengen. Het is bedoeld om de industrie te verstoren met een nieuwe benadering van het spelen van games, met het ziet er wel uit als een shoot-em-up, wat waarschijnlijk de reden is waarom Khalid voor een pistoolmetafoor ging.

‘Trigger’ is de vierde en laatste lead single van de soundtrack van de game, na eerder uitgebrachte ‘Ghost’ van Au/Ra en Alan Walker, ‘Yellow Box’ van The Neighborhood en ‘Death Stranding’ van CHVRCHES. De soundtrack is volledig verkrijgbaar op 7 november op Sony Interactive Entertainment, terwijl de game op 8 november wordt uitgebracht.

Bekijk de lyric video voor ‘Trigger’ en bekijk hieronder de volledige tracklist voor de soundtrack van Death Stranding.

Death Stranding:: Timefall OST Track List:

  1. Trigger – Major Lazer & Khalid
  2. Ghost – Au/Ra & Alan Walker
  3. Death Stranding – CHVRCHES
  4. Yellow Box – The Neighborhood
  5. Meanwhile… In Genova – The S.L.P.
  6. Ludens – Bring Me the Horizon
  7. Born In The Slumber – flora cash
  8. Sing To Me – MISSIO