RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Liam Payne geeft uitleg over uitspraken over Zayn Malik

Written by on June 3, 2022

Liam Payne heeft gereageerd op onlinereacties over zijn verdeeldheid zaaiende opmerkingen over Zayn Malik.

Vorige week gaf de voormalige One Direction-zanger zijn mening over de persoonlijke ellende van zijn voormalige bandlid tijdens een optreden op de podcast van Logan Paul.

Liam merkte op dat er “veel redenen” waren dat hij de Pillowtalk-zanger niet mocht en merkte op dat hij “sommige dingen die hij heeft gedaan niet kan prijzen”.

Nadat de opmerkingen viraal gingen op sociale media, maakte de popster in een tweet duidelijk wat hij bedoelde.

“Jongens – Normaal gesproken zou ik hier niet op reageren, maar als het je familie is, is het moeilijk om het te laten glippen. Ze noemden een specifiek incident met Zayn waarop ik reageerde, maar als ik terugluisterde, heb ik mezelf misschien niet zo goed verwoord als ik had kunnen doen’, schreef de 28-jarige donderdag.

Hij vervolgde in een andere post: “Ik zei dat er altijd dingen zullen zijn waar we het niet over eens zijn, maar dat ik altijd, altijd aan zijn kant zal staan. Dat is familie. Zayn is mijn broer en ik zal hem voor altijd bijstaan.”

Zayn heeft nog niet besproken waar hij staat met Liam.