RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Lewis Capaldi wil een album in Zweden opnemen

Written by on November 30, 2022

Lewis Capaldi wil een album maken in Zweden.

De hitmaker van ‘Someone You Loved’ werkte samen met producer Max Martin aan een ’80s high school slow dance banger’ voor zijn aankomende LP ‘Broken by Desire to Be Heavenly Sent’ en hij was zo geïnspireerd door hun samenwerking dat hij al wat ideeën heeft voor zijn derde plaat.

Hij zei: “We hebben een nummer gemaakt met Max Martin genaamd ‘Leave Me Slowly’, dat erg jaren 80 is. “Hij is een intimiderende man. Hij is erg aardig, maar je denkt ‘F***, dat is Max Martin!’

“We werkten met een paar van de Zweedse partijen en voor het volgende album zou ik graag heen en weer reizen naar Zweden.

“Ze zijn een cool stel en ze zijn goed in het schrijven van liedjes.

“Maar ik had niet verwacht dat we zouden uitkomen met een nummer waarmee we zijn uitgekomen. Het klinkt als een slow dance-banger uit de jaren 80 op de middelbare school, dus dat is een interessante draad om te trekken als de tijd rijp is.”

De fans van de 26-jarige zanger hebben lang gewacht op nieuwe muziek en liveshows van Lewis, maar hij hoopt dat ze begrip hebben voor zijn behoefte om zijn geestelijke gezondheid voorop te stellen.

Hij vertelde de Wired-column van de Daily Star: “Je vliegt niet elke dag. Ik denk niet dat mensen begrijpen hoe toeren je hoofd en de manier waarop je denkt en voelt kan beïnvloeden.

“Er is nog steeds dit enorme misverstand.”