RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Kylie Minogue is bezig met een nieuw album

Written by on December 9, 2021

Kylie Minogue is naar verluidt terug in de studio om aan nieuw materiaal te werken.

De ‘I Should Be So Lucky’-hitmaker – die op vrijdag (10.12.21) een ‘Extended Remixes’-editie van haar 2020-album ‘Disco’ uitbrengt – zou vorige week in een Londense studio zijn geweest om te beginnen met schrijven haar volgende collectie.

Volgens de Bizarre column van de krant The Sun heeft Kylie samengewerkt met songwriter Biff Stannard, met wie ze samenwerkte aan onder meer ‘Love At First Sight’ en ‘In Your Eyes’.

Er wordt gezegd dat ze ook werd vergezeld door Duck Blackwell, die in het verleden samenwerkte met Olly Murs en The Wanted.

Hoewel de 53-jarige ster de komende weken naar Melbourne, Australië zal terugkeren, beweert het nieuwsmedium dat ze “al aan het nadenken is over haar volgende album, dat ze een electro-popgeluid wil hebben”.

Kylie – werkte aan ‘Disco’ tijdens de coronacrisis – bouwde een studio in haar huis in Londen en gaf eerder toe dat het opnameproces een beetje chaotisch was.

De hitmaker van ‘Can’t Get You Out of My Head’ zei: “Ik denk dat als er een soort fly-on-the-wall-camera was, het een komedie zou zijn geweest en heeft onthuld dat ze zich op een gegeven moment afvroeg of al haar inspanningen de moeite waard waren.