RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Kendrick Lamar komt met groot nieuws rondom nieuwe album

Written by on September 6, 2021

Kendrick Lamar komt met groot nieuws rondom nieuwe album

Kendrick Lamar heeft een reeks nieuwe nummers geregistreerd bij ASCAP.

De hiphoplegende, die onlangs aankondigde dat zijn aanstaande album zijn laatste album zal zijn, heeft de copyright van 32 nummers aangevraagd bij The American Society of Composers, Authors and Publishers.

Volgens berichten zijn enkele van de geregistreerde songtitels: ‘Feel For You’, ‘End of the Line’, ‘Erika Kane’, ‘Driving Down The Darkness’ en ‘Lesson Learned’.

Het komt nadat de Grammy-winnende rapper aankondigde dat het zijn laatste album met Top Dawg Entertainment zal zijn.

Hij zei: “Terwijl ik mijn laatste TDE-album produceer, voel ik me verheugd om na 17 jaar deel uit te maken van zo’n cultureel stempel.

“De worstelingen. Het succes. En vooral: de Broederschap. Moge de Allerhoogste Top Dawg blijven gebruiken als een vat voor openhartige makers. Terwijl ik mijn levensroeping blijf nastreven.”

De ‘Money Trees’-ster – die ook de rapnaam K. Dot draagt ​​- voegde eraan toe: “Er is schoonheid in voltooiing. En altijd vertrouwen in het onbekende. Bedankt dat je me in je gedachten houdt. Ik heb voor jullie allemaal gebeden. Tot snel genoeg.”