RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Justin Bieber released nieuwe plaat met Don Toliver

Written by on April 29, 2022

Justin Bieber vond het heerlijk om te experimenteren met ‘nieuwe ritmes’ op zijn Don Toliver-samenwerking, ‘Honest’.

De 28-jarige popster heeft het nieuwe nummer uitgebracht met de rapper uit Houston, en hij werkte met BEAM op de drums aan het “leuke” beat-gedreven nummer.

Justin zei: “Ik vind het leuk om er gewoon aan te denken, het is gewoon een klein experiment en we hebben er iets moois van weten te maken. Ik weet niet of je hebt gehoord van artiest en schrijver BEAM. BEAM is een onderdeel van deze plaat ook. Hij hielp bij het schrijven van dit nummer en ja, nogmaals, zijn bijdrage is te gek en ik hou van experimenteren, nieuwe ritmes.

De ‘Peaches’-hitmaker hield vol dat hij een “echte fan” van Don’s is en prees de “geweldige cadans” van zijn muziek.

In een gesprek met Ebro Darden op New Music Daily op Apple Music 1, zei hij: “Man, dus ik heb altijd gewoon van zijn sound gehouden … Ik weet niet of dat woord gedateerd is, maar… hij heeft gewoon zo’n klein boefje over zich en hij is heel uniek, hij is heel Houston. We zullen vrijdag in Houston zijn, geloof ik. En dus, ja, ik hou gewoon van zijn melodieën, deze zijn echt krankzinnig. Hij heeft echt een geweldige cadans voor zijn liedjes en zijn muziek. En ik ben gewoon een echte fan. Hij is heel uniek. En hij is gewoon zichzelf. En dat is wat ik liefde voor elke artiest die gewoon een baan heeft en doet wat ze doen en het goed doet.”