RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Justin Bieber annuleert USA tour door Ramsey Hunt syndroom

Written by on June 17, 2022

Justin Bieber heeft de resterende data van het Amerikaanse deel van zijn wereldtournee uitgesteld na zijn diagnose van het Ramsay Hunt-syndroom.

De popster maakte afgelopen vrijdag bekend dat hij worstelt met de zeldzame aandoening, waardoor de rechterkant van zijn gezicht verlamd is geraakt.

Een aantal data op zijn Justice World Tour werden vorige week geschrapt als gevolg van zijn ziekte, en nu is de rest van zijn Amerikaanse tournee uitgesteld terwijl hij blijft herstellen en volledige beweging in zijn gezicht terugkrijgt.

In een verklaring schreef Justin’s tourpromotor AEG Presents: “In het licht van Justin’s voortdurende herstel, zijn de resterende US Justice Tour-shows gepland voor juni en begin juli, inclusief op Summerfest in de @amfamamp in Milwaukee, WI op vrijdag 24 juni 2022 Justin blijft de best mogelijke medische zorg krijgen, is optimistisch over zijn herstel en kijkt ernaar uit om later deze zomer weer op pad te gaan en voor zijn fans in het buitenland op te treden.”

De zanger zou op 16 juni optreden in Philadelphia, Pennsylvania; Uncasville, Connecticut op 18 juni; Boston, Massachusetts op 20 juni; St. Louis, Missouri op 23 juni; Summerfest Milwaukee, Wisconsin op 24 juni; Las Vegas, Nevada op 28 juni; Glendale, Arizona op 30 juni; en Inglewood, Californië op 2 en 3 juli.

Justin’s Justice World Tour is nu gepland om eind juli in Europa te worden hervat, met de aftrap in Lucca, Italië op 31 juli.