RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Jason Derulo brengt voor het eerst sinds 8 jaar een album uit

Written by on March 13, 2023

Jason Derulo is van plan zijn eerste album in acht jaar uit te brengen.

De 33-jarige ster heeft sinds ‘Everything Is 4’ uit 2015 geen studioalbum meer uitgebracht, maar nadat hij twee jaar geleden een nieuw platencontract tekende bij Atlantic Records, staat hij te popelen om alle nieuwe muziek waaraan hij heeft gewerkt te delen.

Jason wordt geciteerd door de Bizarre-column van de krant The Sun en zegt op Instagram: “Ik heb eindelijk een platenlabel waar ik me echt op mijn gemak bij voel.

“Ik zie het eindelijk eens, er zal meer muziek zijn dan ooit. Ik ga eigenlijk elke maand een nummer uitbrengen.

“Ik heb heel, heel opwindend materiaal en een heel cool project, een audio-ervaring die nog nooit eerder is bereikt.”

De ‘Talk Dirty’-hitmaker is aangespoord sinds hij in mei 2021 voor het eerst vader werd van zoon Jason King – die hij heeft met Jena Frumes.

Hij voegde eraan toe: “De persoon die mij het meest motiveert, is mijn zoon Jason King. Het is gek hoe het leven kan veranderen en alle energie en alle doelen zijn nu om zijn doelen te helpen uitkomen.

Jason legde eerder uit hoe de COVID-19-pandemie hem deed heroverwegen hoe hij werkt. Hoewel hij enorm succesvol is geweest, waarschuwde Jason dat een carrière in de muziek niet gemakkelijk is.