RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Harry Styles grapt over spuug incident

Written by on September 8, 2022

Harry Styles maakte woensdagavond grapjes over de virale video waarin hij op Chris Pine ‘spuugt’ tijdens een concert in New York City.

Kort na het debuut van Olivia Wilde’s nieuwe film Don’t Worry Darling op het filmfestival van Venetië op maandag, begon een video online te circuleren waarin ster Styles plaatsneemt op de locatie naast Pine. Veel fans speculeerden op Twitter dat de Britse zanger/acteur naar zijn co-ster had gespuugd, een gerucht dat Pine’s vertegenwoordigers sindsdien hebben verworpen.

Maar tijdens de opener van zijn Love On Tour-show in Madison Square Garden, maakte Styles een luchtige verwijzing naar het drama.

“Dit is onze tiende show in Madison Square Garden. Het is geweldig, geweldig, geweldig om terug te zijn in New York. Ik ben net heel snel naar Venetië gegaan om op Chris Pine te spugen”, grapte de 28-jarige. “Maar maak je geen zorgen, we zijn terug!”

Hoewel Pine niet officieel heeft gereageerd op het incident, heeft zijn woordvoerder een verklaring uitgegeven waarin het “belachelijke verhaal” wordt afgesloten.

“Voor alle duidelijkheid, Harry Styles spuugde niet op Chris Pine. Er is niets dan respect tussen deze twee mannen en elke suggestie anders is een flagrante poging om drama te creëren dat gewoon niet bestaat”, merkten ze op.