RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Harry Styles brengt nieuw nummer ‘Watermelon Sugar’ uit na hosten SNL

Written by on November 19, 2019

Harry Styles brengt nieuw nummer ‘Watermelon Sugar’ uit na hosten SNL

Harry Styles heeft zijn nieuwste single, ‘Watermelon Sugar’, uitgebracht na het debuut op Saturday Night Live (16 november).

De voormalige One Direction-zanger was zowel de host als optredende artiest tijdens de late-night show in de VS, waarin hij verschillende grappen maakte over zichzelf en en zijn voormalige bandleden.

‘Watermelon Sugar’ is het tweede nummer dat van het komende tweede soloalbum komt, genaamd ‘Fine Line’, en op 13 december wordt uitgebracht.

Tijdens een piano-geleide monoloog vertelde Styles over de andere leden van One Direction: “I love those guys. They’re my brothers. Niall, Liam, Louis.” Hij pauzeerde voor komisch effect en vervolgde: “And, uh, Ringo. Yeah that’s it.” Hij grapte ook dat hij zo dankbaar was Simon Cowell hun ‘in die reageerbuizen had laten opgroeien’.

Het nieuwe nummer volgt ‘Lights Up’, de eerste single die van het komende album wordt uitgebracht. In een viersterren-review van het nummer zei NME: “‘Lights Up’ handles the sheer excess of ‘Harry Styles’ with a lighter touch. It’s an intriguing taster of things to come.”

Vorige week (13 november) kondigde Styles details aan van een uitgebreide 2020-wereldtournee genaamd ‘Love On Tour’. Op 6 mei 2020 staat komt hij aan in de Ziggo Dome in Amsterdam.