RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Halsey heeft slecht nieuws voor fans na overstromingen

Written by on June 9, 2022

Halsey is gedwongen haar show in Maryland te annuleren nadat de zaal zwaar overstroomd was.

De ‘Without Me’-hitmaker moest haar optreden in het Merriweather Post Pavilion afblazen toen fans al in de 19.000-capaciteitslocatie waren vanwege stormen in het gebied, maar ze hebben de locatie opgeblazen nadat de organisatoren uren eerder beweerden dat “de show nog steeds door kon gaan tijdens regen of zonneschijn”.

Tegen 22.00 uur werd de show – die deel uitmaakt van Halsey’s doorlopende ‘Love And Power’-tour – volledig geannuleerd omdat de locatie “weergerelateerde technische problemen” vertoonde.

Video’s op Twitter laten zien hoe water door de menigte stroomt. Halsey twitterde later: “Maryland, ik weet niet eens wat ik moet zeggen. Als je mijn live hebt gemist, zal ik snel iets posten waarin ik uitleg wat er is gebeurd.

“Maar op dit moment ben ik diepbedroefd en in paniek en ik wil gewoon weten wanneer/dat jullie allemaal veilig thuiskomen. “Ik hou meer van jullie dan van wat dan ook.” In een sindsdien verwijderde tweet drong een fan er bij Halsey op aan om door te gaan met het optreden, ongeacht de weersomstandigheden.

De 27-jarige zangeres antwoordde: “Ik beloof dat ik dat meer dan wat dan ook wilde. Maar ik kon het niet, want het zou ZO onveilig zijn geweest als ik naar buiten ging en mensen tijdens of na de storm het podium op stormden.

“Veel dingen waren buiten mijn controle vanavond, maar ik beloof alles wat ik KON kiezen, ik koos voor jouw veiligheid.” En ze bekritiseerden ook de manier waarop de locatie met het incident omging en drongen erop aan dat, terwijl de Maryland-date zou worden verplaatst, ze niet zouden terugkeren naar het Merriweather Post Pavilion.

Halsey twitterde: “Ik wil er echt aan toevoegen dat ik buitengewoon teleurgesteld ben over de manier waarop de zaal vanavond alles heeft afgehandeld en dat mijn verplaatste datum ergens anders zal plaatsvinden.